دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مسابقه دارت و بسکتبال در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری مسابقه دارت و بسکتبال در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
به مناسبت هفته ورزش مسابقه دارت و بسکتبال در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر"عنایت اله بریزی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی هدف از برگزاری این مسابقه را، تقویت روحیه، نشاط و شادابی و ایجاد انگیزه مضاعف در محیط کار در بین اساتید، کارمندان و دانشجویان بیان کرد.
در پایان به نفرات برتر این مسابقه به رسم یادبود جوائزی اهدا گردید./ف نوروزی فرد
نظر دهید